Politica de retur

Anularea unei comenzi in farmacia noastra online RomaniaFarmacie24 este un proces simplu si convenabil pe care il oferim clientilor nostri. Ne străduim să vă facem experiența de cumpărături cât mai satisfăcătoare, dar uneori apar situații în care o comandă poate fi necesară anularea. Iată principalele puncte pe care ar trebui să le cunoașteți:

1. Termeni de anulare a comenzii:vă puteți anula comanda înainte de expediere. Odată ce comanda dvs. a fost expediată, anularea nu este posibilă, dar puteți profita oricând de politica noastră de returnare.

2. Procesul de anulare a comenzii: pentru a anula o comandă, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți la contactele afișate pe site. Vă rugăm să includeți numărul comenzii și motivul anulării. Vom încerca să procesăm solicitarea dvs. cât mai repede posibil.

3. Rambursarea plății: dacă anulați comanda, suma plătită va fi returnată în cont în câteva zile lucrătoare.

Returul bunurilor: drepturile și opțiunile dvs.

Apreciem încrederea pe care o acordați farmaciei noastre RomaniaFarmacie24 și garantăm rambursarea sau înlocuirea produsului în următoarele cazuri:

1. Defecte ale produsului: dacă produsul primit este defect sau nu îndeplinește specificațiile menționate, ne angajăm să vă rambursăm banii sau să înlocuim produsul cu unul similar în termen de 14 zile de la primirea comenzii. p>

2. Refuzul unui produs din alte motive: dacă vă răzgândiți cu privire la achiziție sau alegeți un alt produs, vă oferim și posibilitatea de a reveni în termen de 14 zile de la primirea comenzii. Cu toate acestea, produsul trebuie să fie în ambalajul original și neutilizat.

3. Anularea unei comenzi înainte de expediere:Așa cum sa menționat mai devreme, puteți anula comanda înainte ca aceasta să fie expediată și puteți primi o rambursare completă.

Articole care nu sunt eligibile pentru returnare

Pentru a asigura standardele de siguranță și calitate, unele articole nu pot fi returnate. Vă rugăm să acordați atenție următoarelor categorii de produse:

1. Medicamente: conform legii, medicamentele nu pot fi returnate în general. Nu putem accepta medicamente returnate, chiar dacă ambalajul este intact.

2. Produse cu durată de valabilitate limitată:produsele cu durată de valabilitate limitată nu pot fi returnate dacă data de expirare a expirat.

3. Produse care necesită condiții speciale de depozitare: unele produse necesită condiții speciale de depozitare, încălcarea cărora poate afecta calitatea produsului. Prin urmare, astfel de bunuri nu pot fi returnate.

Rambursare: garanțiile noastre

Garantăm o rambursare dacă sunt îndeplinite condițiile de returnare descrise mai sus. Rambursările vor fi efectuate pe același card sau cont de plată din care a fost efectuată plata. Perioadele de rambursare pot varia în funcție de bancă sau de sistemul de plată, dar încercăm să oferim rambursări cât mai repede posibil.

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie să returnați sau să schimbați un articol, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență folosind contactele furnizate pe site. Suntem întotdeauna gata să vă ajutăm să rezolvați orice probleme legate de comenzi și retururi în farmacia noastră online RomaniaFarmacie24 .

Nu uitați că satisfacția dvs. este prioritatea noastră și facem tot ce putem pentru a vă face experiența de cumpărături cu noi plăcută și fără stres.