Disclaimer medical

Resursa noastră web RomaniaFarmacie24 oferă informații despre produsele medicale, proprietățile și aplicațiile acestora. Suntem dedicați să facem alegerile și achizițiile dvs. cât mai informative și cât mai clare posibil. Ne angajăm să vă oferim informații actualizate despre produse, astfel încât să puteți lua decizii informate cu privire la sănătatea dumneavoastră.

Toate informațiile postate pe site-ul nostru web se bazează pe surse de încredere și le actualizăm în mod constant pentru a ține cont de cele mai recente evoluții științifice și cercetări medicale. Cu toate acestea, este important de reținut că informațiile furnizate pe site nu pot înlocui consultarea cu un medic medic. Vă recomandăm cu tărie să vă consultați întotdeauna cu un furnizor de asistență medicală calificat înainte de a lua orice medicament, în special fără prescripție medicală.

Farmacia noastră online oferă o gamă largă de produse medicale din Italia la prețuri accesibile. Ne mândrim să vă oferim produse de înaltă calitate care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea și să vă îmbunătățiți calitatea vieții.

Întârzierea sau nelivrarea unei comenzi: responsabilitatea noastră

Facem tot posibilul pentru a oferi clienților noștri servicii rapide și de încredere. Dar uneori apar situații când o comandă poate fi întârziată sau nu este livrată la timp. În acest caz, ne asumăm întreaga responsabilitate și ne oferim sprijinul.

Dacă comanda dvs. este întârziată din orice motiv, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Vom începe imediat o investigație și vom lua toate măsurile necesare pentru a accelera livrarea comenzii dumneavoastră. Dacă livrarea nu este posibilă din orice motiv, vă vom rambursa suma integrală a comenzii dvs.

Încrederea dvs. este prioritatea noastră și ne angajăm să vă oferim servicii de înaltă calitate. Ne dorim ca experiența dvs. de cumpărături cu noi să fie cât mai confortabilă și sigură posibil.

Utilizarea produselor conform instrucțiunilor și sfaturilor unui medic

Încurajăm toți clienții noștri să utilizeze produsele strict în conformitate cu instrucțiunile incluse împreună cu acestea și după consultarea unui medic. Utilizarea greșită a produselor, inclusiv a produselor fără prescripție medicală, poate prezenta un risc pentru sănătatea dumneavoastră.

Când cumpărați produse de pe site-ul nostru web, sunteți de acord să urmați instrucțiunile indicate pe ambalaj sau în documentația însoțitoare. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la utilizarea produsului, nu ezitați să consultați medicul dumneavoastră. Sănătatea dumneavoastră este principala noastră preocupare și vă încurajăm cu tărie să respectați utilizarea în siguranță a produselor medicale.

În farmacia noastră online veți găsi o gamă largă de produse fără prescripție medicală, dar asta nu înseamnă că ar trebui să fie folosite fără grija cuvenită. Amintiți-vă întotdeauna că este important să vă consultați cu medicul dumneavoastră pentru a asigura un tratament sigur și eficient.

Acord de declinare a răspunderii

Apreciem interesul dumneavoastră față de site-ul nostru web și alegerea dumneavoastră de a comanda produse medicale de la noi. Prin plasarea unei comenzi, sunteți de acord cu această declinare a răspunderii. Acest document este important pentru a asigura claritatea și înțelegerea condițiilor de utilizare a serviciilor și produselor noastre.

Vă încurajăm să citiți cu atenție această clauză de declinare a răspunderii și să o luați în considerare atunci când cumpărați sau utilizați produsele noastre. Suntem întotdeauna gata să vă răspundem la întrebări și să vă oferim clarificările necesare cu privire la această problemă.

Vă mulțumim că ați ales RomaniaFarmacie24 . Ne angajăm să vă oferim cele mai bune servicii și produse pentru a vă sprijini sănătatea.